Tegenwoordig beschikt iedereen over een telefoon en dat is zeker niet vreemd. We hebben een telefoon nodig voor het beantwoorden van e-mails, maar ook om te achterhalen wat de route is naar een bepaalde bestemming. Omdat iedereen over een telefoon beschikt is het tegenwoordig ook mogelijk om telefonisch grappen uit te halen. Dit kan je doen bij vrienden, maar ook bij een familielid. Het leukste van deze grappen is dat anderen vaak niet weten of kunnen achterhalen wie het gedaan heeft. In sommige gevallen zullen ze niet eens weten dat het om een grapje gaat. Welke telefonische grappen jij kan uithalen, vind je in dit artikel. 

Een ‘prank call’ uitvoeren 

De leukste telefonische grap die je kan uithalen is een zogeheten ‘prank call’. Dit is een opgenomen bandje met de stem van een acteur. Jij belt via een dienst naar degene bij wie jij een grap wilt uithalen en het bandje begint af te spelen. Ondertussen kan jij natuurlijk gewoon mee luisteren. Er zijn tientallen en soms honderden opgenomen bandjes waar jij uit kunt kiezen. Je kan hiermee bij iedereen een leuke grap uithalen. Houd er wel rekening mee dat deze diensten vrijwel altijd geld kosten. 

Anoniem SMS bericht 

Het tweede wat je kan doen is het versturen van een anoniem SMS bericht. Dit wordt meestal gedaan om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, maar tegenwoordig word een anoniem SMS bericht ook verzonden om een grap bij iemand uit te halen. Het versturen van een anoniem SMS bericht kan je doen bij verschillende aanbieders. Je hoeft alleen maar het telefoonnummer van de ontvanger, het te versturen bericht en de afzender op te geven. Vervolgens hoef je alleen nog maar op verzenden te klikken en op dat moment ontvangt de ontvanger een anoniem SMS sturen. Houd er wel rekening mee dat het versturen van een anoniem SMS bericht geld kan kosten. 

Barst applicatie 

Als jij toegang hebt tot de telefoon van je moeder, broertje of iemand anders waar jij een grap mee wilt uithalen, dan kan je via de appstore ook een applicatie downloaden waardoor het lijkt of het scherm gebroken is. Deze applicatie projecteert namelijk een gebroken scherm en als degene waar jij een grap mee wilt uithalen naar het scherm kijkt, lijkt het net of het scherm gebroken is. Het leuke aan deze grap is dat sommige mensen hierdoor in de ‘paniek’ raken en daarnaast dat de applicatie gratis te downloaden is.