Heb je letsel opgelopen door de schuld van een ander? Dat is niet zo mooi. Letsel kan erg beperkend werken en het kan er zomaar voor zorgen dat je de deur niet (meer) zelfstandig uit kunt gaan. Het is dan fijn om te weten dat Letselschade Advocaat Rotterdam bij jou thuis langs kan komen om de zaken eens goed door te spreken. Je hoeft dan niet naar het kantoor te komen, al ben je daar, dat spreekt voor zich, ook welkom. Het kantoor is gevestigd tegenover de Willemsbrug, aan de S100 en goed bereikbaar. Maar als je afhankelijk bent van anderen voor je vervoer is het wel zo fijn als de advocaat gewoon bij jou thuis komt. Je hebt dan ook alle papieren en dossiers bij de hand en er kan direct worden overgegaan tot handelen.

Letselschade Advocaat Rotterdam is de beste optie in geval van letselschade

Tenminste, als jij in Rotterdam of omstreken woont. Anders is een andere afdeling van Brugman Letselschade Advocaten, zoals Letselschade Enschede, misschien toch een betere optie. Het is, in geval van letselschade sowieso het best als je in zee gaat met een echte advocaat. Iemand die de ervaring heeft, zoals Letselschade Advocaat Rotterdam. Een advocaat heeft een intensieve opleiding doorlopen aan de Universiteit en weet precies wat er moet gebeuren om jouw ellende te beperken.

Want letsel staat gelijk aan ellende

Natuurlijk heb ik het dan over het fysieke aspect. Je bent misschien wel in een rolstoel beland of je hebt voor langere tijd bedrust of krukken nodig. Je hebt pijn en zult wellicht geopereerd moeten worden. Maar ook het psychische aspect moet je niet vergeten. Wanneer jij door een ongeval je werk niet langer kunt uitoefenen en je thuis komt te zitten, dan kan dat een flinke depressie tot gevolg hebben. Maar er is meer: wat denk je van de extra kosten die je moet maken om te kunnen blijven wonen?

Blijven wonen waar je woont is wel zo fijn

Het kan natuurlijk zijn dat je voor een bepaalde periode naar een revalidatiekliniek gaat. Maar daarna is het wel zo fijn als je weer terug kunt gaan naar je eigen huis. Soms zijn daar echter aanpassingen nodig. Denk dan aan een oprijpad voor je rolstoel, het installeren van een badkamer en slaapkamer op de benedenverdieping of het inschakelen van huishoudelijke hulp. Daar kun je wel wat (financiële) hulp bij gebruiken. Letselschade Advocaat Rotterdam helpt je met alle factoren en zorgt dat jij, zoveel mogelijk, door kunt met je leven.