Heb jij je vakantie voor de komende zomer al geboekt? Nee? Dan wordt dat wel tijd! Als je nu gaat kijken, zie je dat veel plekken al vol zijn en dus zul je snel actie moeten ondernemen. Het is dan eerst belangrijk om te bepalen waar je naartoe wilt. Wil je niet te ver van huis? Dan is een verblijf op Camping Belgie wel een goed idee. Je bent dan met een paar uurtjes rijden weer thuis als dat moet. En toch ben je op deze camping echt helemaal even weg. Wil je echt even de boel de boel laten? Dan kies je, natuurlijk, voor Camping Gardameer. Je kunt op Camping Gardameer heerlijk chillen en relaxen. Maar dat is lang niet alles!

Geniet van alles dat Camping Gardameer te bieden heeft

Op Camping Gardameer kun je je tijd precies zo indelen als je zelf wilt. De ruimte plekken en het schone sanitair zorgen ervoor dat je echt een soort van "thuis van huis" kunt creëren. Wil je liever niet in een tent? Dan kun je op Camping Gardameer ook een huisje, stacaravan of appartement huren. Je hebt dan echt een eigen plekje. Oké, je plekje is dus duidelijk. Maar wat kun je er allemaal doen?

Het Gardameer is een paradijs voor watersporters

Op het Gardameer kun je alle watersporten beoefenen die je je maar kunt voorstellen. Vanaf Camping Gardameer stap je zo het water in of op. Je kunt er zeilen, snorkelen, zwemmen, waterpolo beoefenen en nog veel meer. Maar buiten dat is het ook nog eens een schitterende omgeving. Vanaf Camping Gardameer kijk je je ogen uit. Je kunt je er ook langs het meer heel goed vermaken. Maak een lange wandeling of stap op de mountainbike voor een lekker ritje. Je hoeft je geen moment te vervelen!

En de kinderen dan?

Ook voor kinderen is Camping Gardameer de perfecte plek. Je hoeft je kinderen zelf niet bezig te houden. Je kinderen zullen snel vriendjes maken uit allerlei andere landen en ook het animatieteam is een echte aanrader. Natuurlijk is het ook leuk om dingen te ondernemen met je kinderen, maar dat hoeft op deze camping dus niet alle dagen en ook niet de hele dag door. Zo kom jij ook een beetje toe aan rust. Al is het natuurlijk ook wel weer erg leuk om je kinderen te zien spelen. Ga samen naar de disco of neem deel aan de activiteiten die worden georganiseerd. Dat wordt een succes!