Heeft je zoon of dochter een bril nodig? Dan is het belangrijk dat dit niet alleen een kwalitatief goede bril is die wel tegen een stootje kan, maar het is ook van groot belang dat je kind zijn of haar bril erg leuk vindt en dus graag zal dragen. Zo voorkom je dat je zoon of dochter de bril op school of bij vriend(innet)jes stiekem af doet, waardoor zijn of haar zicht snel verslechtert. Op zoek naar de leukste bril voor je zoon of dochter? Lees dan snel verder voor de 5 leukste brillen voor kinderen! 

 

  1. Charlie Temple – Rory 

Deze hippe kinderbril is geschikt voor kinderen van 4 tot 7 jaar en is verkrijgbaar in de kleuren ‘Moonlight Tortoise’ en ‘Blackish Blue’. De bril heeft siliconen pads op de neus, waardoor hij perfect geschikt is voor kinderen met een lagere neusbrug. Heeft je kind last van brillen die van zijn of haar neus af zakken? Niet met de verstelbare Rory kinderbril!

 

  1. Charlie Temple – Maverick 

Dit is één van de leukste kinderbrillen op de markt. De bril heeft een stoer aviator model en beschikt over een metalen frame, waardoor de bril goed tegen een stootje kan. De pootjes zijn afgewerkt met acetaat, wat irritatie achter de oren voorkomt. De stoere bril is volledig op maat te maken met verstelbare neuspads en is verkrijgbaar in drie mooie kleuren: ‘Brushed Black Meets Red Metal’, ‘Light Gold Metal’ en ‘Brushed Jet Silver Metal’. en is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar oud. 

  1. Charlie Temple – Bodhi 

De Bodhi is één van de hipste brillen voor kinderen van dit moment. Het tijdloze, rechthoekige montuur van de Bodhi bril is namelijk weer helemaal hot. De bril is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar oud en is gemaakt van acetaat. Hij kan dus wel tegen een stootje en zit ook nog eens heerlijk. 

 

  1. Charlie Temple – Bobby 

Deze kinderbril is een ware showstopper! De voorkant oogt luxe vanwege de mooie print, maar de roze of blauwe kleuraccenten op de pootjes maken hem helemaal kidsproof! De bril is geschikt voor kinderen van 4 tot 7 jaar en beschikt over verstelbare pootjes en scharnieren, waarmee je het montuur volledig op maat maakt voor jouw kind.

 

  1. Charlie Temple – Jake 

Deze stoere, metalen bril heeft een metalen montuur waarin op subtiele wijze mooie kleuren verwerkt zijn. De bril is gemaakt van acetaat en beschikt over verstelbare brilpootjes, waarmee hij altijd goed aansluit op het gezicht van je kind. De bril is verkrijgbaar met blauwe, rode of blauw groene kleuraccenten.